• Ten temat jest pusty.
Oglądasz 15 wpisów - 1 przez 15 (wszystkich: 19)
  • Autor
    Wpisy

Satoshi
    Moderator

3$ do końca dnia zapuka w okienko ? ??? Nagle zniknęły komentarze, że XRP będzie po 0,05$ ??? Dobrego dnia dla całej grupy ?

Jakub
    Gość

3$ raczej nie ale XRP zachowuje się identycznie jak przy poprzednim ATH… Jeżeli to prawda pierwsza korekta będzie dopiero 2.20-2.40$

Michał
    Gość

Szybko poszło od 1,9 do 2$,
    sporo osob przewiduje pewne 2,38$ i spadek…

Kamil
    Gość

A dlaczego 2,38 a nie 2,5?

Chris
    Gość

Pamietajcie, ze 2$ to opor psychologiczny. Spodziewam sie spadku dla zasady – wiele osob ma na tym poziomie sell limity

Wojtek
    Gość

Gratulacje dla wytrwałych ???

Piotr
    Gość

3$ jutro osiągalne

Agata
    Gość

HODL???

Jacek
    Gość

Coś mnie wzięło, żeby wyjść z ripple przy małym zysku i wejść w gc i tyle. Teraz patrzę jak xrp szybuje a game na czerwonym od mojego wejścia. Fuck 🙂

Tom
    Gość

To tylko kwestia luźnej gumy w majtach. Jednym popuści wcześniej inne później. Gwoli ścisłości trzymam dalej?

Marcin
    Gość

Najważniejszej rzeczy nikt nie bierze pod uwagę .. pandemia i to jest nowy czas to co się dzieje teraz .. i żaden znawca tematu co siedzi lata w nim nie jest przewidzieć co się stanie .. bo niby skąd ma wiedzieć .. to jest nowa sytuacja ..

Bartnicki
    Gość

Ja robię pierwsze wyjście przy 3 dolcach

Jakub
    Gość

Tak jest. Tylko zostają stare wyjadacze. My XRP FAMILY!!! haha wierzymy w projekt,siedzimy już w pociągu i czekamy na moon. A do niedowiarków którzy odeszli, the train gone ?

Maciej
    Gość

Coś mu dzisiaj nie idzie rajd w górę, jakieś teorie?

Marek
    Gość

Niech będzie po 3 $ ale beze mnie trudno sprzedałem zarobiłem nie będę już płakał??

Oglądasz 15 wpisów - 1 przez 15 (wszystkich: 19)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.

[snax_content]