• Ten temat jest pusty.
Oglądasz 11 wpisów - 1 przez 11 (wszystkich: 11)
  • Autor
    Wpisy

Satoshi
    Moderator

3 dni temu pisałem tu o DBT. No i dziś ten token już by osobie która zainwestowała sporo dał zarobić. Jako ze to nie porada inwestycyjna więc to w sumie żadna strata. No ale kto chce wciąż może zarobić bo token już ma wchodzić przy 20milionach market cap na giełdę BitMart No a wtedy to się wzrosty mogą dopiero zacząć. Obecnie market cap to 13.5miliona. No a w takim tępie 20milionow to kwestia kilku dni.

Mateusz
    Gość

Tak szybko jak urosło jeszcze szybciej może spaść .Szukanie shitcoinow w hossie to stąpanie po cienkim lodzie. Pełno scamow. Niektórzy specjalnie tworzą byle co( firmy nawet) podbijają cene ludzie się zapakuja a potem JEB i tracą wszystko.Dopóki nie wejdą regulacje ja w takie coś i nikomu innemu nie radzę inwestować

Karol
    Gość

A odemnie Mariusz szacun za dobrego szitcoina, pisałeś jak wół, dzięki

Oskar
    Gość

Chyba warto kupować shity na gate.io Na giełdę raczej scamu nie wpuszczają

Karol
    Gość

Mariusz Dzierlinski podsylaj na prv jak takie coś wynajdziesz

Tomasz
    Gość

Też się chętnie podłączam pod prośbę na priv. Ja sobie dodatkowo przeanalizuje i jak wejdę na bank nie będę miał pretensji. Moja kasa sam decyduje i sam na siebie ewentualnie jestem zły ale nowości jestem ciekaw

Natan
    Gość

Jak byś cos miał lub swój kanał to proszę daj mi znać oddam ci połowę zarobku pozdrawiam

Darek
    Gość

Gdzie to można nabyć?

Kajetan
    Gość

Zobaczcie sobie $spy spywolf – projekt który ma za zadanie ścigać scammerskie projekty – listing był wczoraj i dobrze się zapowiada

Andrzej
    Gość

WIS zapowiada wzrosty i pompę na twiterze o tym głośno podobno info sprawdzone

Mariusz
    Gość

Taki to niby scam i shitcoin że artykuł w Yahoo finance się ukazał a jutro ma być na Bloomberg
    https://www.google.co.uk/amp/s/finance.yahoo.com/amphtml/news/disco-burn-token-brings-token-211500030.html

Oglądasz 11 wpisów - 1 przez 11 (wszystkich: 11)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.

[snax_content]