• Ten temat jest pusty.
Oglądasz 9 wpisów - 1 przez 9 (wszystkich: 9)
  • Autor
    Wpisy

Satoshi
    Moderator

1. Jaka jest minimalna kwota aby zobaczyć jak działają krypto i nie mówię o konkretnym zarabianiu ale, zrobić kilka transakcji i nie stracić wszystkiego na opłaty może zarobić z 5 zł w kilka dni 🙂 Nie chodzi tylko o BTC ale różne
    2. Jaki portfel? Mam Exodus ale ponoć niema on wszystkich krypto.
    3. Czy jest coś lepszego od Binance? Czy dla początkującego raczej ten jeden wybór?
    4. I jak zakończę karierę handlarza kryptowalutami to będę mógł wymienić absolutnie wszystkie krypto na pln i zrobić wypłatę do banku? Czy nagle okarze się, że jest jakiś powód dla którego nie mogę wycofać pieniędzy z giełdy.
    I rozumiem oczywiście, że zarobki to poczęści też loteria więc to 5 zł w kilka dni to tak orientacyjnie.

Jonasz
    Gość

Join me at Bybit and get a $20 bonus in USDT! Plus, up to $600 worth of rewards await at Rewards Hub. Get started with my referral code: 48JQX2
    https://www.bybit.com/en-US/invite?ref=48JQX2
    Zaloguj sie z tego linku.
    Tutaj masz cos lepszego moim zdaniem ✔️
    Ale wybór nalezy do ciebie. Pozdrawiam

Wiktor
    Gość

tylko binance. bardzo przyjazny interfejs w aplikacji. ja uzywam od roku i nie zamierzam zmieniac

Cezary
    Gość

Priv

Michał
    Gość

1. Binance i weryfikację i handel p2p za 5 zl chyba sie uda
    2. Trust wallet jest fajny i coinomi uzywam ten 2 od 2017 zero problemów
    3. Nic problemem jest wpłata ba giełdę fiat i jak najmniejsza prowizją choc bybite kanga czy ku coin rozkręcają sie

To nie jest porada inwestycyjna.

Łukasz
    Gość

W binance ja moglem wplacic minimalnie 20 euro, wiec raczej za 5 zl nie poklikasz ale w revolucie mozesz sobie wirtualnie za 5 zl coś kupić, lub zainstaluj coinbase , tam masz quizy z ktorych ja ugralem 22 euro a kolega 27 i mozna sobie tym obracać

Armen
    Gość

Jak chcesz za kwoty typu 5zl inwestować w krypto, to lepszej giełdy od Zondy nie będzie ale jeśli chcesz poważniej podejść do tematu to tylko Binance

Güray
    Gość

Chyba najmniejsza mozliwa transakcja na spot binance to 10 USD wiec wplac sobie np ze 20 USD zeby moc porobic tych transakcji kilka (kazda pobiera mala prowizje, a poza tym na niektorych zapewne tez pare procent stracisz).

Michał
    Gość

Na poligonie (matic mainnet) za transakcję płacisz 0,002-0,009 matica. Rzuć się na głęboka wodę, tutki na yt i wbijaj na dexy quickswap, polycat swap, dinoswap, szukaj na Twitterze np gamefi projektów, obczaj sobie poole, farmy jak już trochę zaczniesz ogarniać. Niestety crypto jeszcze kosztuje i trzeba mieć parę zł nawet żeby się tylko pobawic

Oglądasz 9 wpisów - 1 przez 9 (wszystkich: 9)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.

[snax_content]