• Ten temat jest pusty.
Oglądasz 5 wpisów - 16 przez 20 (wszystkich: 20)
  • Autor
    Wpisy

Jakub
    Gość

Jaki masz dokładnie cel? To ważne – czy zysk ponad 60% Cię zadowala, czy chcesz dzięki krypto wybudować dom? Wiele jest tutaj wariacji, więc jednoznacznie ciężko polecić, co mógłbyś zrobić, ale moim zdaniem – realizuj część zysków, odkupuj na interesujących Cię poziomach, uśredniaj cenę zakupu i sprzedaży, to na pewno Ci polecę ✌️

Maciej
    Gość

Jak nie jestes pro realizuj hajsik jak najczesciej

Kamil
    Gość

Jeśli jesteś początkujący to pamiętaj żeby regularnie realizować zyski. Na twoim miejscu wyciągnąłbym kwote, którą zainwestowałeś i jakieś 20/25% z zysku.

Michał
    Gość

Co za głupie pytanie ??‍♂️??‍♂️

Maciej
    Gość

realizacja zysku nigdy nikogo nie zabiła, ja tam myślę że dojdzie na te 240-310k jak przebije stówkę. Ale nie raz się myliłem. Wszystko zależy od stanu finansów, na co potrzebujesz i czy możesz czekać do następnej hossy. Dobrym rozwiązaniem jest też wyjąć wkład i resztę zostawić na hodl. Przede wszystkim nie wydawaj zysków na pierdoły tylko reinwestuj to za kilka lat będziesz bogaty. Alty to bardzo duże ryzyko. Trzymaj bitusia i nie przepierdalaj. Dokładaj, zaciskaj pasa i będziesz miał chociaż chatę bez kredytu.

Oglądasz 5 wpisów - 16 przez 20 (wszystkich: 20)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.

[snax_content]